Arrangementen

Beleef een unieke dag

Leer Amersfoort op een originele manier kennen: te voet, vanaf het water of vanaf grote hoogte. Stel hiervoor een stadsarrangement samen!

Speciaal
evenement?

Heb jij een activiteit die jij bijzonder wilt maken? Dan is de toren een unieke plek om dit te doen. Vul het formulier in en we bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn.

Doe een aanvraag

Veelgestelde vragen

Wat maakt de binnenstad van Amersfoort aantrekkelijk?

De binnenstad van Amersfoort heeft een historische kern, met vele monumentale panden, zoals de Koppelpoort, de Muurhuizen en de Onze Lieve Vrouwetoren. Er zijn tal van leuke stadsactiviteiten te doen en de stad is rijk aan cultuur. In de zomer is de binnenstad het decor van culturele evenementen. Een bezoek aan het stadsmuseum Flehite, Mondriaanmuseum en Kunsthal Kade is de moeite waard. Of bezoek één van de vele gezellige barretjes, cafés of restaurants.

Kan ik zelf een arrangement samenstellen?

Dat is uiteraard mogelijk. Geef in het reserveringsformulier duidelijk aan welke (horeca)activiteiten je wilt boeken en wij komen met een (prijs)voorstel.

Wat is de prijs van een arrangement?

Een arrangement is een samenstelling van meerdere activiteiten. Bij elk arrangement staat de arrangementsprijs vermeld. Je kunt onderdelen uit het arrangement los boeken of een arrangement op maat samenstellen. Hier kunnen wij je verder bij helpen. Vermeld je vraag in het reserveringsformulier en wij komen met een passend voorstel.